2012-09-25 06:34:50• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Mérleg - a mai nap jobb lesz a tegnapinál

Napi horoszkóp szeptember 25-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Mára a Hold belépett a Vízöntő jegyébe, és ez a nap számodra jónak ígérkezik. Minden fontos dolgodat, amelyekhez a csillagok segítségére van szükséged, időzítsd erre a napra. Elemedben vagy, sokat tudsz dolgozni és intézni. Egyszerűen jó passzban vagy, minden a legjobban megy. Uránusz nem hagyja, hogy este csendben üldögélj. Még élmények várnak ma rád!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold mára belépett a Vízöntő jegyébe. Ez lendületbe hoz téged. Szinte látlak, ahogy felélénkülsz, gyorsabban mozogsz, és ennek megfelelően gyorsabban is jutsz előre. Ami azonban automatikusan összefügg ezzel, egy bizonyos ingerlékenység. Gondolj egyszerűen arra, hogy találd meg az ésszerű középutat a tempó és a nyugalom között. Ez különösen a délidőre vonatkozik, amikor Uránusz még nagyobb sietségre késztet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napon vidáman ébredsz. A Hold ugyanis az elmúlt éjjel belépett a barátságos Vízöntő jegyébe, itt megmutathatja vidám oldalát, ami neked is hasznodra válik. Ennek megfelelően jól és sikeresen töltöd a mai napot. A déli órákban számíts egy izgalmas találkozásra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma a Vízöntő jegyében áll. Bosszantó! Ismét meg kell erőltetned magad, hogy ne veszítsd el a jó hangulatodat. Az a képességed, hogy a zavarokat egyszerűen csak levezeted magadon, mint ahogy az esőkabát a vizet vezeti le, csodálatosan segít ebben. Olyan sűrűn záporozik rád az égből az „áldás”, hogy még abban sem lehetsz biztos, hogy legbensőségesebb kapcsolataid nem látják kárát. Akkor vagy szerencsés, ha egyedül tudsz lenni, és nem kell még mások rossz kedvét is elviselned.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma a te jegyeddel szemben álló Vízöntő jegyében áll, és rád nevet. Ez a nap barátságos és kellemes lesz. Déltájban Uránusz lép színre és a füledbe súg egy nagyszerű ötletet, ami még nagyobb lendületet ad neked. A gondoknak még nyoma se látszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap már nehezebb lesz. Ennek az az oka, hogy a Hold a Vízöntő jegyében arról gondoskodik, olyanokkal is találkozz, akiket a kozmikus vihar támad. Nyugodtan számolhatsz néhány összeütközéssel. Légy résen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai nap sokkal jobb lesz a tegnapinál. A Hold már a barátságos Vízöntő jegyében áll. Déltájban Uránusszal lép kapcsolatba. Ez felold néhány feszültséget, amelyek tegnap óta léptek fel. Máris sokkal jobban érzed magad, lendületbe jössz, és bizakodsz benne, hogy sikerrel jársz egy bizonyos dologban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold ma egész nap a Vízöntő jegyében marad, és onnan nyugtalanít téged. Fennáll a tendencia, hogy nehezen vagy egyáltalán nem tudsz koncentrálni. Olykor nagyon meg kell erőltetned magad, hogy elvégezhesd a feladataidat. Ez fárasztó lesz. Ügyelj arra, hogy szakszerű maradjál. Marssal az oldaladon fennáll ugyanis annak a veszélye, hogy ha a dolgok nem úgy mennek, mint ahogy azt szeretnéd, gyorsan bosszús leszel, talán még dühöngeni is fogsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma a Hold már egy kimondottan kedvező helyzetben található, nevezetesen a Vízöntő jegyében. Ez megkönnyíti a munkádat, találkozásaid pedig kedvesek lesznek. Még azzal is számolhatsz, hogy ajándékot kapsz valakitől. Ha a Hold a Vízöntő jegyében áll, vidám szextil fényszögben áll a te jegyeddel. Ekkor kapcsolatot is teremt közted és embertársaid között. Ezért könnyen előfordulhat, hogy olyan emberekkel találkozol, akik jelentenek számodra valamit.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a Vízöntő jegyében áll, és Uránusszal vesz fel kapcsolatot. Ez élénkíti a hangulatot. Uránusz olyan erőssé válhat, hogy már ma váratlan változásokkal kerülhetsz szembe. Minden azon múlik, mennyire könnyen tudod magad erre beállítani. Azt hiszem, hogy most már magad is tisztában vagy vele, hogy ezen a héten nem számolhatsz stabilitással.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon már sokkal jobbak a kilátásaid, mert a Hold már a te jegyedben áll. Vénuszod is kivirágzik, felébreszti érzékiségedet. Tégy valamit, hogy kifejezd vele örömödet. Menj el futni a parkba, öleld át a fákat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma a Vízöntő jegyéből fejti ki hatását. Ez a Hold nyugtalanít, részen teljesen felidegesít. Na és? Akár ugrálhatsz is olykor egyik lábadról a másikra. Ez megnyugtat. Déltájban összeütközésre kerül sor valakivel, aki nincs jóindulattal veled szemben. Ezt kivárod, közben belülről az egészet levezeted, mint egy villámhárító.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: